Targu-Jiu divers
Forumul targujienilor si gorjenilor de pretutindeni. Notice: This site does not store any files on its server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Targu-Jiu divers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE TARGU-JIU DIVERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
vio69
Femeie
25 ani
Botosani
cauta Barbat
25 - 50 ani
Targu-Jiu divers / Anunturi de interes local / Aloe Vera Gel, produse Aloe Vera, BEA SANATATE !!! Moderat de atomic_man, dmldone
Autor
Mesaj Pagini: 1
superslim_v
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8
Frunze de Aloe Vera contin peste 75 de factori nutritivi si peste 200 de compusi activi, dintre care enumeram: 20 minerale (printre care calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc), 18 aminoacizi (7 din cei 8 esentiali si 11 neesentiali) si 12 vitamine (A, B1, B2, PP, acid pantotenic, B6, B8, acid folic, B12, C, D, E).

Consumand gelul de Aloe Vera stabilizat care nu contine apa in adaos, oferit de Forever Living Products beneficiati de toate efectele benefice ale unei detoxifieri rapide si perfect agreate de organism.
Gelul de Aloe Vera, contine forma stabilizata de aloe vera si este preferat de cei preocupati de normofunctionalitatea tubului digestiv, de echilibrarea metabolismului si de mentinerea unui nivel optim de energie. Poate fi consumat zilnic - ca atare sau in amestec cu suc de fructe - si ramane unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive existente.
In urma studiilor realizate asupra plantei de aloe vera, dar si ca urmare a experientei directe cu acest produs s-au constatat efectele gelului de Aloe Vera astfel:
1. Imuno-stimulator: da un urias impuls sistemului imunitar, crescand rezistenta organismului: in caz de alergii diferite, astm bronsic, boli imunitare, boli tumorale.
2. Detoxifiant: ajuta la detoxifierea organismului aceasta purificare mergand pana la nivel celular. Datorita acestui fapt a fost supranumit "detergentul tubului digestiv";.
3. Regleaza metabolismul actionand in felul urmator: curata si in acelasi timp alimenteaza organismul cu cele mai importante si indispensabile substante nutritive.
4. Se dovedeste foarte util si in cazuri de osteoporoza, in probleme articulare, reumatice, dar pentru aceste probleme Forever Living products a creat un alt produs Forever Freedom ce contine condroitina si glucozamina.
5. Stimuleaza regenerarea tesuturilor dovedindu-se extrem de eficient in caz de afectiuni ale pielii, varice, hemoroizi, ulcer gastro-duodenal, probleme acute si cronice ale intestinului subtire si gros, regenerarea ficatului si a celorlalte organe interne.
6. Si-a dovedit eficacitatea, asa cum am mai mentionat in cazul bolilor cardio-vasculare, ateroscleroza, in hipercolesteronemie, tensiunea arteriala, hiperglicemie (diabet zaharat).
7. Imbunatateste starea fizica si psihica cu efecte majore in: depresie, stres, tulburari de somn, dezobisnuire de alcool, tutun si drog, perioada de convalescenta dupa boli, operatii, nastere. Pentru omul sanatos asigura o conditie fizico-psihica generala excelenta, fortifica organismul.
8. Antiinflamator, antibacterian, antiviral.
9. Grabeste epitelizarea.
10. Astringent, analgezic, antitusiv.
11. Germicid, fungistat, antihelmintic.

Dupa cele enumerate mai sus putem astfel sintetiza urmatoarele:

1. ca tonic general: contribuie la armonizarea starii psihice si fizice generale.
2. reechilibreaza depresiile nervoase, astenia fizica si convulsiile.
3. stari de imuno-deficienta - stimuleaza capacitatea de regenerare proprie.
4. profilaxia imbolnavirilor.
5. stari alergice, bronsite, astm.
6. diabet zaharat - scade glicemia, are efecte foarte bune in afectiunile cu care se asociaza, de obicei, diabetul zaharat.
7. ateroscleroza - scade nivelul colesterolului; previne angina pectorala
8. hepatita si pancreatita cronica.
9. infectii urinare.
10. imbunatatirea digestiei.
11. constipatie.
12. colite acute si cronice, ulcer gastro-duodenal si arsuri gastrice.
13. boli dermatologice - psoriazis, eczeme, ulcer crural, herpes, seboree, prurit.
14. varice, hemoroizi.
15. osteoporoza, osteodistrofii, fracturi necomplicate, artrite.

Profilactic se recomanda doua - trei cure de 1 luna pe an. Pentru favorizarea procesului de detoxifiere este important ca in timpul curei cu gel consumul de lichide sa fie de minimum 1,5 - 2 litri pe zi (ceai, apa, supa, sucuri etc.)
Administrare:
- Adulti: profilactic 2 linguri pe zi, dimineata si seara, inainte de masa cu 30 minute, se bea cu inghitituri mici. Pentru afectiuni grave doza poate sa creasca pana la 100 ml/zi in doua sau trei reprize:
Copii: numai peste 2 ani, sfert sau jumatate din doza adultului. Se pastreaza la frigider si se agita inainte de intrebuintare.
Pot aparea mici tulburari: diaree, oboseala, moleseala, modificarea culorii urinei. Aceste simptome indica eliminarea masiva a toxinelor din organism si vor disparea dupa cateva zile.
Recomandari:
- in caz de aciditate gastrica sau toleranta mai dificila, dozele se administreaza dupa mese.
- in caz de insomnie, a doua doza se ia la pranz.
Persoanele alergice la Aloe Vera (extrem de putine cazuri) sa renunte la consumarea acestui produs.
Mod De Administrare Aloe Vera Gel:

- A se agita inainte de folosire.
- Se vor consuma 60 - 80 ml, de 1-2 ori pe zi.
- A se vedea Afectiuni si Tratamente Naturiste
Contiut: 1 litru.

Pret: 26 Euro* (TVA Inclus)

email:
0765510796
0722631794

aloe vera gel, produse aloe vera, bea sanatate !!! frunze aloe vera contin peste factori nutritivi

4.7KB


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la