Targu-Jiu divers
Forumul targujienilor si gorjenilor de pretutindeni. Notice: This site does not store any files on its server.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Targu-Jiu divers | Reguli | Inregistrare | Login

POZE TARGU-JIU DIVERS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cezi
Femeie
23 ani
Vaslui
cauta Barbat
27 - 80 ani
Targu-Jiu divers / Internet / Agloco...o afacere mondiala!!!! Moderat de atomic_man, dmldone
Autor
Mesaj Pagini: 1
uzzi
Membru nou

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 9
Agloco reprezinta cea mai mare afacere mondiala ce va poate aduce venituri de cateva sute de euro pe luna. Aceasta companie va platii oamenii care stau pe internet  si vor naviga la fel cum o fac zilnic.

Inscrieti-va la

Nu lasati pe maine ce puteti face azi. Totul este gratuit !


Un nou “boom” pe internet Sau, doar pierdere de timp

In cursul anilor am vazut multe firme si servicii internet care au aparut din senin dar au disparut de la o zi la alta. Apoi, a venit acel dot-com-crash prin care s-au pierdut miliarde de dolari.

In aceste zile o noua idee si un nou site si-au facut aparitia. Este vorba de AGLOCO, sau cum altii o numesc AllAdvantage 2.0. Va aduceti aminte de AllAdvantage? Era sistemul prin care puteai sa faci bani doar stand pe net si navigand. Imi aduc aminte cand cei care aveau un internet cafe, si-au instalat AllAdvantage sa castige bani prin utilizatorii de netcafe. La vremea respectiva (1999-2000 daca nu ma-nsel) foarte putini aveau internet si lumea naviga prin dial-up. Lumea De fapt, erau probabil cateva sute, poate mii de persoane care au folosit internetul in fiecare zi.

AGLOCO este un sistem asemanator cu AllAdvantage si are avantajul ca a aparut intr-o perioada de maturitate a internetului si are mari sanse sa devina un succes, bine-nteles cu un management pe masura. AGLOCO sustine ca daca devii membru la ei poti deveni actionar si poti castiga sume serioase de bani daca iti construiesti o retea proprie.

AGLOCO poate deveni un succes, daca vor reusi sa atraga 10 milioane de mebrii pana in iulie 2007, succesul este deja (pe jumatate) garantat. Restul depinde de un management bun, si considerand ca membrii au posibilitatea sa castige sume importante de bani daca folosesc sistemul is isi construiesc o retea, personal consider ca AGLOCO poate deveni un “boom” important pe internetul global. Iar, daca ma insel… am pierdut doar timpul (nu mult)… nu si bani.

Mai multe detalii pe


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la